Indiaans dorpje Ottavalo
07 Januari 2007 | Ecuador, Quito
We willen jullie allereerst allemaal bedanken voor de errug leuke reacties!!!!
Hierbij een laatste korte update voordat we 5 daagies naar de Galapagos-eilanden vertrekken:
We zijn 3 daagies in Otavalo geweest. Dit is een indansdorpje boven Quito, omringd door grote bergen. Dit dorp is wereldberoemd geworden door de inca-kunst. Hierdoor mogen ze zelfs door de hele wereld reizen zonder paspoort. Het is een errug skattig pittoresk dorpje met veel leuke marktjes. Hier hebben we lekker relaxed rondgehobbeld en enkele prullaria gekocht?
Er kon blijkbaar nog wat bij in de rugzak van babs??? (haha). Nou kort voor de tukkers:
Vie wann in ne klee'n dorpke met veel kleene leu. Die woll'n uns van alles ansmeer'n, en dat luk'n naturlijk ook nog!
Kortom; Patrick zi'n T'waans was errug divertido en handig???. Alléé leu, vie bun't d'r in vief daagies wier, vie goat beessies kiek'n op ne roeibootje!
P.s Het is leuk dat iedereen nederlands kan lezen, maar in t tweents is het toch veel better nie???
Groetn uut Quito, Patrick en de Babs
07 Januari 2007 - 20:00
Huzentjes:
Patrick en Babs,
Gaat wel goed daar zo te zien. We hebben van vrienden gehoord dat je je prima kunt vermaken op de Galapagos. Lekker genieten! Wij zijn ons aan het voorbereiden op de skivakantie. Als er geen sneeuw is kunnen we het altijd nog bij jullie komen halen :)
Groet,
Hans,Sandra en Iris -
07 Januari 2007 - 20:58
Karin Ellen:
Wow .... wát een mooie foto's en wát een prachtige reis maken jullie! Ik ben helemaal niet jaloers ;-) !!
Heppie nog beessies zeen en bunt de beenn dreuge blevn?? Uiteraard volg ik jullie verhalen dus ik lees het allemaal nog wel!
Straks weer jullie album bewonderen in de nachtdienst???
Pluk de dag(en) en geniet!
07 Januari 2007 - 21:17
Jantien:
ha volk oet twente
wat ne mooie foto's
vooral met den lama en dat lekkere varken.
verder zult ie wal velle bekieks hebben met oene blonde heure.goa zo deur met mooie foto's maken dan kunne wie ook genieten
noe dan goat goan en nog velle wille. -
07 Januari 2007 - 21:17
Paturick En Baps:
Verdomd wat een mooie site. Wij zouden ook wel zulke leuke dingen willen doen, maar wie bunt al te old veur zulke vekaansies en uns Twaans is ook nie bess!
groetn uut Quito -
07 Januari 2007 - 21:25
Pa En Ma:
ik zie het gaat jullie wel goed ga zo door laat babs niet zoveel eten veel plezier op weg naar de galapoloseilanden pas goed op elkaar doei dikke pakkert. -
08 Januari 2007 - 07:19
Dietmar:
Hoi Patrick en Babs,
Veel plezier op de Galapagos-eilanden. Ik hoop dat jullie veel verschillende dieren zien. En neem niet te veel mee terug, want jullie hebben helaas géén Beagle (het schip waarmee Darwin o.a. ook de Galapagos aandeed).
Groetjes en völ geluk in 'n tuk,
Dietmar -
08 Januari 2007 - 10:47
Lottie:
Je hoort t Babs, Luisteren naar je ouders! Hahahahaaa :) -
08 Januari 2007 - 13:46
Carien:
Superleuke foto's! Echt leuk om jullie zo te kunnen volgen!
Dikke kus, Carien -
08 Januari 2007 - 15:24
Esther:
Heyy daar...
Nou dat ziet er allemaal supers uit zeg!! ben erg jaloers hoor, zo ff lekker weg!! jullie hebben al veel gezien en meegemaakt lees ik zo!! Supers!!!
Enne nog een goed 2007!! Bgint in ieder geval goed!!
Groetjes esther -
08 Januari 2007 - 16:03
Herma:
Hoi Babs+Patrick
Leuk om jullie te volgen hetzij met jaloezie!
Geniet lekker verder!
Groet, Herma -
08 Januari 2007 - 16:34
Henriette En Jan:
De eerste indrukken zijn al hartstikke goed,we zien jullie genieten. wij zijn benieuwd naar het vervolg op de galapagos. geniet ervan groeten Henriette en Jan -
08 Januari 2007 - 16:45
Anke:
Heee leu.....
Calapagos...waar ken ik dat toch ook weer van???
Anyways....neemn' jullie wa zwemvessies met op 'n roeiboooot dan?? Ie mot nich overboord sloan ja...
Heeeel heeeel heeeel veeel plezier op 't water en met alle beessies....
Dikke kuzzz....Anke (En Bart uiteraard....ook al is-ie er ff niet...ha..ha.) -
08 Januari 2007 - 18:30
Piet&Flappie&Guppies:
He Babs en Pattie. Waarom veul dieren kiekn, heb ie in huus toch ook wa enne..Lottie, wie sloapt nich bie Pa en Ma mer bie Liesbeth &Henri..... -
08 Januari 2007 - 19:50
Marleen:
Helemaal goed in het Twents ik miste het al!haha
Veel plezie rop de Galapagos! En dot henig an!
knuf leen -
08 Januari 2007 - 21:25
Joke:
Hoi Babs en Patrick
wij kennen elkaar niet maar ik ben een vriendin van Henriette en Jan. Wij zijn ook van plan de reis naar Ecuador en de Galapagos te ondernemen. Weten alleen nog niet precies wanneer. Ik volg met gropte belangstelling jullie tocht. Goede reis en veel plezier. -
09 Januari 2007 - 14:51
Roy En Agnes:
Heyy, Patrick en Babs !!
Hoessie? Leuke foto's! Jullie hebben al veel gezien. We kijken regelmatig even wat jullie al beleefd hebben. Erg leuk. Groetjes van de buurtjes. -
09 Januari 2007 - 20:06
Janine:
ha die babs en patrick super die foto,s, zo te zien gek met dieren.
wat een indrukken zullen jullie opdoen gaaf hoor.
geniet er lekker van en nog veel plezier. groetjes Janine en Rudie. -
10 Januari 2007 - 11:23
Yoyo:
Ha vakantiegangers.
K zie al wel dat jullie weer veel vrienden hebben gemaakt daaro!!!!!
Ziet er gezellig uit.
Nu op in galop naar galapagos!. Toedels Doortje -
10 Januari 2007 - 16:40
Lars:
Leuke foto's hoor! En wij maar werken... Have fun! -
10 Januari 2007 - 18:27
Jean:
Heeeeejjjj vakantiegangers, ziet er naaruit dat jullie het naar de zin hebben :) Misschien kunnen we in 2007 eindelijk een keertje daten hihihi... wordt tijd geloof ik! Have fun you2 en tot snels... Dikke kus Jean -
11 Januari 2007 - 15:18
Gustav :P:
Wat een vet gafe foto's en wat een mooie natuur daar.
leuk om zo ook een keer een markt te zien :)
geniet nog heel veel van de vakantie!!! :D
greetz Gustaaf :) -
12 Januari 2007 - 01:30
Nessie:
Great photos, you both are certainly doing it all and having an awesome time that only Babs could. Is it just me or is not only barbaras close matching, but shes now matching with Patricks clothes!
You are bringing back wonderful memories for me, thanks. -
12 Januari 2007 - 19:42
Leonie En Vincent:
He luitjes hoe is het daar aan de foto's te zien helamaal toppie.wezijn erg jaloers .gaaf de site ,leuk om zo op de hoogte te blijven .dikke kus ,en nog veel fun .vin le jas en floor . -
12 Januari 2007 - 20:00
Truus Uut Grunn:
Hej Patrick en Babs,
Geweldig dat jullie nu zitten waar ik in juni zat. Peter en ik vonden het een geweldige ervaring. Onmeunig veul plezier, groet Truus -
13 Januari 2007 - 09:08
Gerda:
Hoi,wat gaaf om jullie zo te volgen en jullie camera maakt mooie plaatjes hahaha,maar geniet er van en laat ons heerlijk mee genieten. AJUU -
13 Januari 2007 - 22:17
Margo:
Hallo Mensen
Het weer is daar vast beter dan hier, dus als ik jullie zou zijn bleef ik nog wel een maand langer weg!
Maar ja zolang kun jij ons niet missen (he pleu).
Groetjes en nog een hele mooie vacantie.
Margo -
14 Januari 2007 - 18:44
Brigitte:
Jeumig, wat super gaaf zeg!! En wat een leuke foto's. Hey,nog heel veel plezier en mooi weer daar. Wij hadden vandaag ook lekker zon hoor, hi hi. Tot over een paar weken, dan kom je toch wel terug naar onze blauwe KEET??!!!!!
Groetjes, Brigitte -
17 Januari 2007 - 19:56
Maaike:
Als ik dit zo zie zal ik er maar een sabbatical aan vast plakken van een paar maanden, have fun
Maaike -
17 Januari 2007 - 19:56