Cusco- Machu Pichu- Puno
25 Januari 2007 | Peru, Puno
Update;
Cusco; Leuke stad, waar veel te doen en te beleven is. Wat ons betreft de leukste stad van Peru. Hier wederom alle koloniale gebouwen bewonderd en vanuit daar ook een dagje wezen paard rijden in de bergen. Patrick wou perse het traditionele gerecht Ginnypig (in nederland cavia)proberen. Babs bleef maar alle huisdieren in NL opnoemen om Patrick te demotiveren. Patrick vond de cavia heeeel lekker!
Aquacaliente; Vanuit Cusco met de trein naar Aquacaliente. Patrick vond het niet nodig de incatrail te lopen, er ging toch immers een trein?! Aangekomen hebben we lekker genoten van de hotsprings en de volgende dag konden we genieten van Machu Pichu. Dit was het absolute hoogtepunt tot nu toe (zie fotos). Om ons toch nog stoer te vinden besloten we diezelfde dag om dat toch maar de berg bij Machu Pichu te beklimmen tot 3000m hoogte. Het uitzicht was fantastisch, maar de tocht naar boven was errug vermoeiend. Dit is zacht uitgedrukt?!
Puno; Gister aangekomen met de lokale bus? Dit stond niet op het programma van Patrick, maar de luxe bus has been broken down (again)! Dit was errug genieten we deden er slechts 3 uur langer over. Ondertussen konden we genieten van geslachte kippen, presentaties, 20 vrouwtjes met geurende kazen, brood etc, kortom Patrick "genoot" en Babs had dikke pret! Vandaag de drijvende indianeneilanden bezocht in het titicameer. Leuk, zie onze fotos.
Ons volgende bericht zal vanuit Bolivia of Chili zijn. Na La paz zullen we de zoutvlaktes van Uyuni bezoeken en doorreizen naar Chili.
We zijn errug blij met alle leuke reacties,
Ga vooral zooooo door,
Groetjes Patrick en Babs
25 Januari 2007 - 23:21
Anke:
Ola....
Tsja...als ik wauw blijf zeggen val ik wel heel erg in herhaling. Maar 'n hoogtepunt indeed...mooi hoor, vooral voor hoogtevrezers errug leuk....ha..ha..
He, enne Babsie....die Incamuts is wel heel errug leuk....(hint...hint). Nee..ha.ha..staat je goed, echt 'n lekkere muts met 'n mooi mutsie.
Blijf vooral mooie fotootjes maken, kijk telkens weer uit naar nieuwe kiekjes...
Veel plezier maar weer dan? Hasta manana (of zoiets...ha..ha..)
Dikke kuzzz Anke -
26 Januari 2007 - 06:40
Annemarieke:
hee wijffie!
het ziet er weer geweldig uit! -
26 Januari 2007 - 08:20
Marleen:
Ha babs en patrick,
Echt allemaal erg mooi. Een beetje saai dat ik in herhaling val, maar het ziet er echt allemaal geweldig uit!!Heel veel plezier nog en nou ja tot de volgende mail ;)
liefs marleen -
26 Januari 2007 - 09:05
Sandy:
Geweldig, wat mooi! Clau vriendin van mij is hier ook geweest, ze was alleen zo'n bikkel om het te lopen, ipv treintje ;-)
Ik wist het ook wel, Patrick je hebt groot gelijk!!:-) Waar zouden we zijn zonder de trein! -
26 Januari 2007 - 09:35
Truus En Tonny:
ziet er weer goed uit mooie foto,s alle mailtjes komen goed over wij genieten met jullie mee groetjes ma en pa -
26 Januari 2007 - 10:53
Nanda:
Hej Schatjes...... Jullie foto's zien er super uit en ben blij dat het goed met jullie gaat ( vind vooral de foto's met jullie mutsjes errug leuk. haha). Geniet nog van jullie trip. Dikke kuss van mij -
26 Januari 2007 - 11:31
Doortje:
Haai skatties!!!
wauw, wauw, wauw
En de eerste maand is nog helemaal niet eens om en nu al zoveel avonturen beleefd!!!!!!
Ga zo door zou ik zeggen!!!!!
Doei Doortje
26 Januari 2007 - 14:02
L&H:
Hi Patr.& Babs. Ja we keken iedere dag al ff mee in atlas en op internet natuurlijk en nu waren jullie er zelf!!!Zucht...wij willen dat ook wel!!!Machtig mooi hoor! L&H -
26 Januari 2007 - 14:07
Je Broertje:
Even een kleine vraag de foto's zien er leuk uit maar hoe krijg je die straks in je album op goede kwaliteit? of heb je je ze nog opgeslagen op je sim?.
Verder hier alles oke.
en patrick ik vond jou wel zielug op dat beest met jouw gewicht erop! zo klein Paardje met zon grote jongen.
Groetjes je Broertje
26 Januari 2007 - 15:48
Tante Lucie :
prachtig we genieten blijf vooral foto,s maken kijk elke dag groetjes uit lochem -
28 Januari 2007 - 13:33
Roy En Agnes:
hoi Patrick en Babs.
Jullie hebben al heel wat gezien. We kijken regelmatig even met jullie mee. Errug leuk. Chantal vond vooral de foto's van de zeeleeuwen erg leuk.
Groetjes van de buurtjes. -
28 Januari 2007 - 18:03
Patrick & Babs:
Hee Leu,
Vie bunt in ne dorpske Oruro midden in Bolivia a komm. Vieleu munn hier woggen op ne volgn bus noar Uyuni. Vie hoopt daj kunt sloapn in zon bus, dr is hier nog genn asfalt. De volgne bus geet pas ouwer 8 uur. Ik hoop dat ut kiekn noar soalt mooi genog is. Aans bunt vie hier veur nix.
Groetn Patrick en Babs -
28 Januari 2007 - 19:22
Frida:
I love the lamas! Every time I look at the photos I get more and more jealous :) What a fantastic adventure you are having!!! Look forward to the next update. xo -
28 Januari 2007 - 20:38
Carien & Rudy:
Hallo luitjes!
Alles wel?
Heb Rudy net ff jullie site laten zien...het viel m op dat jullie wel errug veel verschillende mutsen hebben....echt weer superfoto's!
Hier alles goed..eindelijk een btje wintergevoel gehad afgelopen week..btje sneeuw enzo.
Ik mail je binnenkort weer ff.
Dikke kus!
Rudy en Carien -
28 Januari 2007 - 22:53
Brigitte:
Hoi Patrick en Babs,
Onmeunig wat toppie zeg!!!Kom ik aan met mijn vakantie op een Curacao's strandje. Nee dit lijkt me toch wel ff veel meer te wauw! Nou geniet er nog van, en tot kiekes in ons toch ook best wel beetje mooie (grr..) kikkerlandje.
Doei doei. -
29 Januari 2007 - 13:16
Rob IF 312:
Hey patrick en Babs ,
wat leuk om jullie ervaringen hier te lezen, zie veel plekjes terug waar ik veel ben geweest tijdens mijn cruises.
veel plezier en geniet ervan!!!! Rob -
30 Januari 2007 - 12:32
Leonie:
wat een mooie fotos weer . zeker al heel wat kilootjes afgevallen?hier is alles nog het zelfde,gewoon nederlands .dikkeknuf van ons 4 .
31 Januari 2007 - 15:42
Ellen (ba6):
Hey Patrick en natuurlijk Babs, wat een gave reis maken jullie zeg!!! Zit bijna te kwijlen, wens jullie nog veel plezier en lekker genieten, ennuh eet smakelijk, cavia toch??? -
31 Januari 2007 - 18:22
Judith:
Wat een mooie fotos hebben jullie al gemaakt leuk om te volgen waar jullie zijn.
Veel plezier samen.
groetjes liefs Judith -
01 Februari 2007 - 20:44
Gijs ( Kamer 8...):
Hallo mensen,
dat zijn mooie vakantie kiekjes. Voor mijn gevoel zijn jullie al wel een jaar weg, maar dat zal wel niet zo zijn.
Nou ja geniet er in ieder geval maar van, want zo vaak zal je er wel niet meer komen...
Groet Gijs
( wat nou de bedoeling is van dit berichtje ontgaat zelfs mij) -
03 Februari 2007 - 10:43
Gerrit En Adri:
Hallo Patrick en Barbara.
Mooie foto's en geweldig dat jullie zo veel moed hebben om deze valantie te ondernemen.
groetjes van Gerrit en Adri -
03 Februari 2007 - 10:45
Gerrit En Adri:
Sorry een type foutje Vakantie dus
03 Februari 2007 - 21:41
Gustaaf:
Sjonge jonge, wat een geweldig mooie natuur heeft Peru zeg!!! Zo te zien genieten jullie enorm!!! Wat ontzettend leuk dat je daar ook gewoon de dieren kunt aanraken.
Greetz Gustaaf