Uruguay & Buenos Aires - Reisverslag uit Punta del Este, Uruguay van patrickbabs - WaarBenJij.nu Uruguay & Buenos Aires - Reisverslag uit Punta del Este, Uruguay van patrickbabs - WaarBenJij.nu

Uruguay & Buenos Aires

Blijf op de hoogte en volg

26 Februari 2007 | Uruguay, Punta del Este

Hey luitjes,

Hier ons allerlaatste berichtje vanuit Buenos Aires. Aaaaaaaaaaah....

Na uitgebreid carnaval gevierd te hebben in Buenos Aires, zijn we met de veerboot naar Uruguay gevaren. Leukleukleuk!

Aangekomen in een pittoresk authentiek dorpje, Colonia genaamd, konden we natuurlijk geen leuk hostel vinden.
Dus.. wederom met zn zessen op een kamer.

In Colonia een scooter gehuurd en de omgeving verkend, lekker relaxen in het park en gezellig uit eten geweest.

Volgende dag met de bus naar Montevideo.
Hier hebben we een mausoleum bezocht en geshopt, jammer genoeg waren veel winkels gesloten vanwege carnaval.

Dus... volgende dag gelijk verder naar Punta del Este. Deze badplaats is het Scheveningen van Uruguay!
We hebben eerst 3 dagen gerelaxt in een hippie-hostel met zwembad in een buitenwijk.
Vervolgens naar een luxe hotel aan het strand, waar we 3 dagen van de zon hebben genoten... Babs iets minder, zie foto´s.

Vandaag aangekomen in Buenos Aires en de beroemde wijk la Boca bezocht.

Nu nog ff een dagje shoppen en dan weer met het vliegtuig via Madrid naar Schiphol.

Hierbij bedanken wij jullie voor ALLE leuke reacties, SUPER!! Onze site is goed bezocht, we hebben ruim 4000 pageviews!!!

Nou... tot snels!!

Groetjes vanuit Buenos Aires,

Patrick en Babs

• 27 Februari 2007 - 07:52

Anke:

En ik maar denken dat de optocht dit jaar in Oldenzaal lekker kleurrijk was....niet dus...ha..ha.. Dat is nog eens carnaval zeg, daar in Zuid Amerika weten ze echt van wanten he?

Ook de overige pics zien er weer toppie uit, hoe kan het ook anders.... ;-) Maarre, ik moet zeggen dat hoe leuk ik dit getyp ook vind ik blij ben da'k jullie weer zie zaterdag. Lijkt nog ver weg maar dichterbij dan je denkt.....Gezelg dan...

Dikke kuzz Anke

• 27 Februari 2007 - 08:31

Lottie:

Ooooh, Mooi rood is niet lelijk he Babs! Jij wilde vast even snel een kleurtje opdoen om er zaterdag er bruin en flashy uit te zien! hihihi

Fijne vlucht terug! X Lottie

• 27 Februari 2007 - 08:51

Sandy:

Ik hou niet van carnaval, maar daar ziet het er echt gezellie uit!! En La Boca, wat een leuk kleurrijk dorpske!!

Tot snel!!

• 27 Februari 2007 - 11:34

Marleen:

Helemaal mooi weer, helaas zit het er alweer op of niet??? Nou ja euhm ik doe mn best om zaterdag in de stad te zijn, maar ik moet eerst met een vriendin van mij op stap!!Maar ik doe mn best om nog ff te komen!!Rustig aan en goede terugreis!!!Ben wel blij dat jullie weer terug komen :)
    dikke knuffel Marleen

• 27 Februari 2007 - 12:36

Henri En Liesbeth:

Voor de laatste keer ook weer erg mooie foto's. Echt genieten. Goede reis terug en tot donderdag.
    xxx

• 27 Februari 2007 - 13:41

Leonie En Vincent :

he lievies kijk er naar uit om jullie weer te spreken .hopenlijk kan je fatsoenlijk zitten met je verbrande gat .nou tot snel ,dikke knuf .

• 27 Februari 2007 - 15:58

Frida:

Well, lots of colour, festivities, fun and sun! Make the most of it before you head back...its still dark and gloomy here. Have a safe trip back and look forward to catching up on the weekend. xo

• 27 Februari 2007 - 18:34

Dorien:

Weten jullie zeker dat julie terug komen?????
    Ik zou er nog een maand bij aanboeken. T regent hier alleen maar in Nederland hoor!!!!!!!!!!!!BRRRRRRR, en dan liggen jullie daar lekker op t strand. Ik zou t wel weten (haha).
    Achnee, Babsie kom ook maar snel weer, want ik heb als die tijd de sportschool niet gezien (errug hé) dus dat word wel weer een keertje tijd Ik kijk er alweer naar uit (Het theedrinken dan hé).
    Goeie reis!!!!!!!!! Liefs Dorien en co

• 07 Maart 2007 - 09:21

Carol En Annemarie:

Alweer helemaal bijgekomen van jullie reis? Nog goed geshopt in BA? Als jullie het Nederlandse ritme weer een beetje te pakken hebben ;-) idd maar een xtje een datum prikken?! Kerstmiddag duurt nl nog wel heeeel lang!!! xx

• 22 Maart 2007 - 03:10

Ageeth:

He hallo Barbara!

Wat leuk dat je onze site hebt bezocht. En je ouders hadden er laatst ook al wat opgezet, geweldig!! Pfff jou verhalen zijn ook fantastisch om te lezen en die foto's.....!! Ja ik moet echt zeggen de afgelopen 5 maanden waren geweldig. Zoveel gezien en gedaan, ongeloofelijk. Maar nog een hele maand te gaan. Jij bent alweer druk aan het werk...mmm als ik terug ben moet ik er ook echt aan geloven. Sparen voor de volgende trip!! Nog even he, ben je al in China geweest?? Echt een aanraden. Super en je kunt je er heel goed verplaatsen met de nachttrein, misschien een idee voor jou volgende bestemming ;-)! Succes met alles en doe de hartelijke groeten aan je ouders van mij.

Heel veel groeten Ageeth

• 06 September 2007 - 07:18

Patrick:

Dat was een leuk trippie zeggggg

• 08 December 2007 - 21:54

Babs:

Zekerssss een errug leuk trippie!!
    Heb de website in een fijn foto-albumpie af laten drukken... helemaal toppie!!
    Alle good old memories + de geweldige reacties van alle vrienden en fans bij elkaar!! :-)

Thanks!! Dikke kuzzz